OMNIA Utvecklingskonsulter
Lennart Lindberg
 
 

 

 
 

 

 

 

"Tror på människans förmåga att utvecklas"

Lennart Lindberg

Lennart arbetar med förändringsarbete. Han effektiviserar arbetet på myndigheter, förvaltningar och företag genom att skapa ett bättre samspel mellan alla medarbetare, inklusive cheferna. Lennart har som ambition att alla uppdrag ska leda både till ett personligt lärande för kunden och konkreta förbättringar i verksamheten.

Hans specialiteter är organisationsutveckling, ledningsgruppsutveckling, ledarutveckling, projekteffektivitet (bl.a. projektledarutbildning och projektgruppsträning) och teambuilding. Han arbetar även som coach för både chefer och projektledare, både i fristående uppdrag och som del i olika program (t.ex. chefsutveckling eller projektledarutbildning).  

Lennart är civilekonom med inriktning mot personal- och organisations-utveckling. Han har en gedigen konsultutbildning med gruppdynamisk inriktning från Arbetskonsulter och IOD i Belgien. Han har arbetat som konsult sedan 1985 och har även egen chefserfarenhet. Lennart är certifierad MBTI-användare både för steg 1 och steg 2 och är diplomerad coach enligt ICF:s riktlinjer.

Lennart har skrivit boken ”Samverkansprojekt – tillsammans gör vi det ingen klarar ensam” tillsammans med Gudrun Westerberg.

epost enligt fornamn.efternamn@omnia.se

telefon: 070 - 728 77 97

 
OMNIA Utvecklingskonsulter, Trädgårdsvägen 11, 187 50 Täby
E-post: info@omnia.se
Triggerweb - CMS och Publiceringsverktyg från Triggerfish